Плащане онлайн

Ценим вашия бизнес!

За удобството на нашите клиенти предоставяме възможността за плащане с помощта на система за плащане онлайн, чрез която да може да заплатите за проекта си по лесен и сигурен начин. Чрез PayPal приемаме всички видове кредитни карти. Тази трансакция с кредитна или дебитна карта ще бъде отбелязана в сметката ви като "К Транс Сълушънс"(K Trans Solutions).


Payment methods
Търсене

Отзиви на клиенти

Много съм доволен от преводa.

Много съм доволен от преводa. Благодаря ви.
Минчо Е. Минчев

Много ви благодаря

Здравейте Красимира. Получих превода и всичко е наред. Много ви благодаря.
Анета Кирова

Отлична комуникация и професионализъм!

Краси,

Благодаря много за превода в обещания срок. Ще дам визитките, които ми прати на мои приятели. Отлична комуникация и професионализъм!

С уважение, Диана Панайотова

Сърдечно благодаря

Здравей Красимира. Получих документите. Всичко е наред. Сърдечно благодаря.
Веселин Стаматов

Previous
   К Транс Сълушънс специализира във висококачествени бизнес, правни и медицински преводи, телефонни и устни преводи, оценка на дипломи от и на български език. Също така предлагаме и други езици, освен български. Предоставяме писмени и устни преводи на корпоративни и индивидуални клиенти от целия свят. Изключителният ни международен опит ще Ви помогне да комуникирате по-добре в днешната глобална икономика.
Моля, свържете се с нас за безплатна оферта.
Когато имате нужда от езиков писмен или устен превод, ние ви обещаваме, че посланието Ви е разбрано. Нашите професионални преводачески услуги Ви предоставят възможността да комуникирате с всякакъв вид публика.
Красимира Калчева е горд член на: